Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Panait Ionel!

Duminică, 16 August 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Panait Ionel | imaginea 1 Un pompier militar din cadrul Gărzii de Intervenţie Borcea a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de arme. Plutonier adjutant-şef Panait Ionel este cel mai tânăr pensionar al pompierilor călărășeni.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant-şef Panait Ionel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii de la Garda de Intervenţie Borcea şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Gărzii de Intervenţie Borcea, pompierii din Borcea s-au despărțit joi, 13 august a.c., de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant-şef Panait Ionel, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de cei apropiați.

Inspectorul-șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași și maior Ivan Adi Nicușor - comandant al Detașamentului de Pompieri Călăraşi l-au felicitat pe pompierul militar, plutonier adjutant-şef Panait Ionel, căruia i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor, să aibă parte de multă sănătate şi pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.