Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Trif Lucian!

Vineri, 31 Iulie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Trif Lucian | imaginea 1 Pe Luci îl cunosc toți pompierii din Arad, și profesioniști și voluntari. În ultimii 15 ani, toți au vorbit cu el la telefon sau pe stația radio. Le-a dispecerizat situațiile de urgență, i-a coordonat, i-a ajutat să găsească adrese, locurile în care se întâmplă ceva grav.

Pe Luci îl cunosc şi câteva mii de oameni din Arad, fie că au sunat la 981 pe vremuri, la 112 mai recent, au vorbit și cu Luci. Cu calmul lui binecunoscut, cu profesionalism și cu un fin simț al umorului a reușit de fiecare dată să-i liniștească, să îi ajute până la sosirea echipajelor profesioniste sau voluntare.

A fost un profesionist desăvârșit și un coleg care i-a învățat "tainele" dispecerizării şi pe cei noi veniți. Dispeceratul este creierul tuturor operațiunilor de intervenție, iar misiunea dispecerilor presupune în primul rând o reacție foarte rapidă, concomitent cu analiza situației din teren, cunoașterea forțelor de intervenție din subunității şi multe alte calități pe care Luci le are.

În cei aproape 30 de ani de carieră militară, Luci nu a fost doar dispecer, a fost destui ani şi "stingător" şi acolo şi-a făcut datoria cum a știut el mai bine.

Marţi, 28 iulie a.c., după aproape 30 de ani de armată, Plutonier adjutant-șef Trif Lucian a trecut în rezervă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.