Pensionări şi avansări în grad, la ISU Bistriţa-Năsăud

Luni, 10 August 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensionari si avansari in grad  la ISU Bistrita Nasaud | imaginea 1 Începutul lunii august este un moment important pentru pompierii militari, fiind clipa în care cei care îndeplinesc condițiile legale sunt avansați în gradul următor, la termen. Au fost avansați la gradul următor șapte ofițeri, un maior la gradul de locotenent-colonel, respectiv șase sublocotenenți la gradul de locotenent.

De asemenea, un maistru militar a fost avansat la gradul de maistru militar clasa a II, 11 subofițeri au fost avansați la gradul de plutonier adjutant-șef, șase subofițeri la gradul de plutonier adjutant, trei au fost avansați la gradul de plutonier major, în timp ce patru sergenți major au fost avansați la gradul de plutonier.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud le urează să fie mândri de noile grade militare și să îşi ducă misiunile la bun sfârșit!

În aceeaşi zi, în fața întregii unități și a familiilor, trei pompieri bistrițeni au primit onorul! Plt. adj.-șef (r) Iacob Handrea, plt. adj.-șef (r) Vasile Dorin Bindea și plt. adj. (r) Vasile Zăgrean și-au rămas bun de la cei cu care au muncit, cot la cot, în ultimii zeci de ani.

Felicitări colegilor avansați și mult succes camarazilor care au trecut în rezervă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.