Printre sutele de intervenții, câteva momente de sărbătoare!

Vineri, 07 August 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Printre sutele de interventii  cateva momente de sarbatoare | imaginea 1 Ofițeri și subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui au fost avansați în gradul următor, fără ceremonial militar în cadrul unității.

În conformitate cu Ordinul Inspectorului-șef nr. 269 din 27.07.2020, cadrele militare în activitate din Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui, care au împlinit stagiul minim în grad, au fost înaintați în gradul următor, la termen. Astfel, la gradul de locotenent-colonel au fost înaintați doi ofițeri, iar la gradul de maior, un ofițer. Alți cinci ofițeri au fost înaintați în gradul de locotenent.

De asemenea, 23 de subofițeri au fost înaintați în gradul următor. Astfel, 14 subofițeri au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant-șef, șase în gradul de plutonier adjutant, alți trei tineri subofițeri fiind înaintați în gradul de plutonier.

Reprezentanții ISU Vaslui le urează cu această ocazie, curaj, devotament și la mai mare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.