Trei pompieri ieșeni şi-au îndeplinit ultimele misiuni alături de colegii lor

Vineri, 07 August 2020Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Trei pompieri ieseni si au indeplinit ultimele misiuni alaturi de colegii lor | imaginea 1 Plutonierul adjutant Munteanu Octavian Vasilică, comandant de echipaj, după 27 ani de activitate, Plutonierul adjutant Nepotu Nelu Constantin, conducător autospeciale de intervenție, după 26 ani de activitate, Plutonierul adjutant Roșu Neculai Ciprian, conducător autospeciale de intervenție, după 21 ani de activitate, subofiţeri în cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iași au spus adio armelor, ieșind din ultima tură de serviciu.

Cei trei colegi au fost un exemplu de corectitudine, disciplină, întrajutorare camaraderească. Întreaga carieră a celor trei viitori pensionari, cu mii de intervenții la activ, defineşte profilul salvatorului, oameni care au dăruit totul profesiei, salvării vieții și bunurilor materiale, participând la intervenții și misiuni complexe.

Reprezentanţii ISU Iaşi le mulțumesc pentru devotamentul, curajul și modul în care au ales să se implice trup și suflet pentru îndeplinirea fiecărei misiuni şi le urează pensie îndelungată, sănătate și bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.