Aprecieri pentru rezultatele obţinute

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Aprecieri pentru rezultatele obtinute | imaginea 1 Luni, 14 septembrie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul unui ceremonial militar-religios dedicat Zilei Pompierilor din România, mai mulți dintre pompierii salvatori români care s-au remarcat pe timpul misiunilor încredințate prin salvarea de vieți omenești sau prevenirea unor situații cu urmări grave au fost recompensați de către Ministrul Afacerilor Interne, Ion-Marcel VELA.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman, 𝐩𝐥𝐭. 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐥𝐞𝐚 𝐈𝐨𝐧𝐮𝐭 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧𝐞𝐥, a primit „𝐄𝐦𝐛𝐥𝐞𝐦𝐚 𝐝𝐞 𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐚” pentru devotamentul, curajul și spiritul de sacrificiu dovedite pe timpul derulării intervențiilor de salvare a vieții și bunurilor materiale ale semenilor.

Pompierul teleormănean este cunoscut ca un OM cu calități personale deosebite, care a transformat meseria de salvator într-o pasiune, ghidat de sentimentul de solidaritate față de semeni.

Tot cu prilejul zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, pentru recunoașterea meritelor celor care pe parcursul anilor și-au îndeplinit exemplar atribuțiile, prin ordin al Inspectorului-șef al ISU Teleorman au fost avansați în gradul militar următor, înainte de termen, opt salvatori, după cum urmează:

În gradul de plutonier adjutant șef:

  • adjutant Militaru Cătălin din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației;

În gradul de plutonier adjutant:

  • plutonier major Ciupăgeanu Iulian Cătălin, subofițer operativ principal la Detașamentul de Pompieri Videle;
  • plutonier major Frunzăreanu Florin, comandant echipaj (și conducător autospeciale) la Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele;
  • plutonier major Gherghe Aurelian George, comandant echipaj (și conducător autospeciale) la Detașamentul de Pompieri Zimnicea;
  • plutonier major Nejloveanu Ionuț, subofițer operativ principal la Detașamentul de Pompieri Roșiori de Vede;
  • plutonier major Măgureanu Ionuț Bogdan, subofițer tehnic principal la Serviciul Resurse Umane;
  • plutonier major Sindilă George Sorin, subofițer operativ principal la Detașamentul de Pompieri Alexandria;
  • plutonier major Vlaicu Gabriel Laurențiu, subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire.

Pentru modul în care au înțeles să dăruiască totul acestei nobile Arme, reprezentanţii ISU Teleorman îi asigură de întreaga lor prețuire pentru tot ceea ce fac și le doresc succes în misiunile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.