Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Ionel Doroiman!

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Ionel Doroiman | imaginea 1 Peste 27 de ani în slujba semenilor! Data de 15 septembrie a.c., va rămâne o zi specială pentru Plutonier adjutant-șef Ionel Doroiman, care a început cu rutina zilnică a pregătirii unei ture de lucru, numai că ținuta a fost una de sărbătoare, nu cea de intervenție.

A spus “prezent” pentru ultima dată pe platoul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, locul unde și-a petrecut tinerețea și cei mai frumoși ani, acum încheindu-și o frumoasă carieră militară, o viață în slujba semenilor.

Emoționat, plt. adj.-șef Ionel Doroiman, a făcut o scurtă trecere în revistă a evenimentelor care i-au marcat cariera militară, trăind sentimentul datoriei îndeplinite. S-a dedicat trup și suflet misiunilor încredințate, identificându-se cu instituția, obiectivul fiind protejarea și salvarea vieții semenilor, precum și a bunurilor acestora.

A retrăit sentimentul înălțător de mândrie că a mobilizat colegii din lotul sportiv reprezentativ al unității, cu care a reușit să deschidă drumul participării ISU Mehedinți la fazele naționale ale Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Le-a mulțumit colegilor și le-a reamintit că nobila misiune a pompierilor este de a veni în sprijinul cetățenilor, de a-i ajuta “cum pot ei mai bine”, însă pentru a fi în măsură să-i protejeze pe ceilalți trebuie să se preocupe, în primul rând, de siguranța lor, a salvatorilor. În numele colegilor, a mulțumit și comenzii unității care s-a preocupat permanent de perfecționarea și îmbunătățirea tehnicii militare, facilitând astfel gestionarea intervențiilor și atenuând efortul depus de salvatori.

Îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu a fost apreciată și de conducerea unității, care s-a bazat pe profesionalismul și devotamentul plt. adjutant-șef Ionel Doroiman, în orice împrejurare, considerându-l un om de caracter, un bărbat de onoare.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc domnului plt. adj.-șef Ionel Doroiman sănătate, pensie îndelungată și numai bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.