Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Udrea Petru!

Vineri, 04 Septembrie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Udrea Petru | imaginea 1 Sfârșit de carieră militară! Plutonierul adjutant UDREA Petru, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenta "Unirea" a județului Alba, a fost trecut marţi, 1 septembrie a.c., în cadrul unui ceremonial, în rezervă cu drept la pensie.

Cu lacrimi în ochi și o emoție de nedescris, pompierul albaiulian a fost felicitat de toți colegii și a primit cu sufletul la gură toate gândurile bune transmise de aceștia.

Reprezentanţii ISU Alba îl felicită pentru modul în care a activat în toți acești ani și pentru devotamentul și profesionalismul de care a dat dovadă.

Îi doresc multă sănătate, o pensie cât mai lungă și îi reamintesc ca rămâne parte activă din Marea familie a pompierilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.