Pensionări la ISU Dâmboviţa

Vineri, 04 Septembrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pensionari la ISU Dambovita | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 1 septembrie a.c., la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, într-un cadru festiv, trei subofițeri au trecut în rezervă, cu drept de pensie, după peste 14 ani de serviciu în slujba comunității.

Este vorba de Plutonier adjutant-șef Constantin Cornel din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște, Plutonier adjutant-șef Voicu Ion și Plutonier adjutant-șef Ion Ion din cadrul Gărzii de Intervenție Vișina.

Cu ocazia pensionării, celor trei cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru profesionalismul, curajul și implicarea de care au dat dovadă în întreaga activitate profesională desfășurată în cadrul instituției.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa le adresează felicitări pentru întreaga carieră şi le urează pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.