Respect, Plutonier adjutant Băncilă Mihai Adrian și Plutonier adjutant Cârţa Gheorghe Daniel!

Joi, 24 Septembrie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Respect  Plutonier adjutant Bancila Mihai Adrian si Plutonier adjutant Carta Gheorghe Daniel | imaginea 1 Doi pompieri brașoveni au primit titlul de "Erou al comunității județului Brașov - PRO URBE".

În cadrul unei ședințe extraordinare a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Brașov, doi salvatori au primit titlul de "Erou al comunității". Este vorba de Plutonier adjutant BĂNCILĂ Mihai-Adrian și de Plutonier adjutant CÂRȚA Gheorghe Daniel, pompieri cu experiență, aflați în slujba cetățenilor de peste 14 ani, ale căror fapte atât profesionale, dar și extraprofesionale i-au făcut demni de această distincție.

Recunoașterea contribuției aduse de ei la binele comunității este una care îi onorează, dar îi și obligă să ofere cetățenilor același nivel crescut de siguranță și de încredere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.