Respect, Plutonier adjutant Olăeru Viorel!

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Respect  Plutonier adjutant Olaeru Viorel | imaginea 1 În orice domeniu, recunoașterea meritelor este importantă, iar atunci când aprecierile vin pentru fapte de eroism, acestea capătă o însemnătate parte.

A simțit acest lucru, luni, 14 septembrie a.c., pompierul giurgiuvean, Plt. adj. Olăeru Viorel, care a primit, din partea ministrului Afacerilor Interne și a conducerii IGSU, "Emblema de Onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență".

S-a remarcat în repetate rânduri, însă o intervenție de stingere a unui incendiu violent, pe care a condus-o în luna februarie a acestui an, a fost cea de care ne vom aminti mult timp de acum înainte.

Dând dovadă de curaj, profesionalism și spirit de sacrificiu, acesta a intrat în casa cuprinsă de flăcări și a scos un bărbat care prezenta arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului. Datorită unei bune coordonări a echipajelor în teren, incendiul a fost localizat în timp util și nu s-a extins la locuințele vecine.

În anul 2006, plt. adj. Olăeru Viorel a absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" din Boldești. Acesta își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, ca șef al Gărzii de Intervenție Stingere.

Reprezentanţii ISU Giurgiu îl felicită pentru întreaga sa activitate și îi doresc succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.