Respect, Plutonier major Daniel Bogdan Savin!

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Respect  Plutonier major Daniel Bogdan Savin | imaginea 1 Luni, 14 septembrie a.c., cu prilejul aniversării Zilei Pompierilor din România, Plutonier major Daniel Bogdan Savin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, a primit distincția "Emblema de Onoare a I.G.S.U." din partea Ministrului Afacerilor Interne - Ioan Marcel Vela.

Aceasta i-a fost înmânată chiar de către ministrul Afacerilor Interne, Ioan Marcel Vela, în cadrul ceremoniei organizate la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Pompierul din Dorohoi a fost recompensat pentru că pe 15 august a.c. a salvat un tânăr de 35 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri.

10 minute a durat ca Daniel să îmbrace kitul de salvare, să coboare 22 de metri, să intre în apa rece și să scoată cu ajutorul dispozitivului făcut de colegii lui victima la suprafață.

10 minute care au însemnat viața unui om, pentru că deja acesta se afla în șoc hipotermic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.