Salvatorul de Onoare al anului 2020 - Plt. adj.-șef Constantin-Cristian Bîrsanu

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Salvatorul de Onoare al anului 2020   Plt  adj  sef Constantin Cristian Birsanu | imaginea 1 Distincții acordate de Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, pompierilor și salvatorilor voluntari, în contextul celebrării Zilei Pompierilor Români.

Luni, 14 septembrie a.c., zi de sărbătoare a creștin-ortodocșilor, „Înălțarea Sfintei Cruci”, la sediul MAI a fost organizat un eveniment în onoarea partenerilor instituționali și a pompierilor care sunt adevărați eroi pentru cetățeni, în situații de urgență.

Cu această ocazie, printre cei care au primit distincții, a fost și plutonierul adjutant-șef Constantin-Cristian Bîrsanu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Suceava, care a fost desemnat SALVATORUL DE ONOARE AL ANULUI 2020, primind Emblema de Onoare a MAI din partea Ministrului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

Pompierul sucevean Cristian Bîrsanu, aflat în timpul liber, în luna decembrie 2019, a salvat viața unei tinere căzute într-o fântână de 31 metri, în condiții și cu mijloace rudimentare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.