Trei pompieri călărăşeni au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Vineri, 04 Septembrie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Trei pompieri calaraseni au iesit la pensie in aplauzele colegilor | imaginea 1 Luni, 31 august a.c., la Detaşamentul Olteniţa, trei pompieri militari au ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Cotoban Mihăiţă Petrişor, Plutonier adjutant-şef Decu Marius şi Plutonier adjutant-şef Minea Cătălin au ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit de trei dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie lungă şi liniștită alături de cei dragi.

Pompierii militari sunt acei bărbaţi puternici, curajoşi şi echilibraţi, care, de obicei, intervin acolo de unde oamenii obişnuiţi fug, dar tot oameni sunt şi pompierii, şi au un suflet mare şi sunt sensibili, după toate câte au văzut în lunga lor experinţă de viaţă, dar nu prea vor să lase să se vadă asta. Mai puţin în astfel de momente, cum ar fi cel al ieşirii la pensie, când toţi colegii te aplaudă şi-ţi urează să te bucuri de pensie lungă... Da! Emoţie în stare pură!

Prim-adjunctul Inspectorului-şef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași – Locotenent colonel Dragoman Mircea Vucaşin - i-a felicitat pe cei trei pompieri militari, le-a mulțumit în numele comenzii pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității şi le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le dorers celor mai tineri pensionari ai lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Reprezentanţii ISU Călăraşi le adresează felicitări, urări de sănătate maximă şi să se bucure de succes în tot ceea ce vor întreprinde şi de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.