52 de ani de la înființarea Grupului de Pompieri al județului Covasna

Luni, 05 Octombrie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

52 de ani de la infiintarea Grupului de Pompieri al judetului Covasna | imaginea 1 Joi, 1 octombrie a.c., s-au împlinit 52 de ani de la înființarea Grupului de Pompieri al județului Covasna.

Din data de 1 octombrie 1968, nobila misiune de salvare a vieților omenești și a bunurilor materiale din comunitățile covăsnene a primit un caracter militar, fiind definită prin rigurozitate, curaj și devotament. La data de 16 octombrie 1996, se schimbă denumirea unităţii în Grupul de Pompieri „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna.

Din 15 octombrie 2004, în urma unificării Grupului de Pompieri cu Inspectoratul de Protecţie Civilă, a luat fiinţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, denumire sub care funcţionează şi astăzi. La mulți ani pompierilor covăsneni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.