Final de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

Sâmbătă, 03 Octombrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Final de cariera pentru patru subofiteri de la ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 Miercuri dimineaţa, 30 septembrie a.c., la sediul inspectoratului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a patru subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa:

  • plutonier adjutant-șef LIȚĂ Constantin - Detașamentul de Pompieri Târgoviște;
  • plutonier adjutant-șef FLOREA Victor - Detașamentul de Pompieri Târgoviște;
  • plutonier adjutant-șef CACIAMAC Georgel - Detașamentul de Pompieri Târgoviște;
  • plutonier adjutant-șef STAN Dan - Detașamentul de Pompieri Titu.

Cu ocazia pensionării, celor patru cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă în întreaga activitate profesională desfășurată în cadrul instituției.

A fost un moment emoționant pentru toți colegii prezenți, care i-au felicitat pe noii pensionari, urându-le multă sănătate, fericire şi împliniri alături de cei dragi.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa le adresează felicitări pentru întreaga carieră şi le urează pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.