Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj. Dreghiciu Ioan şi Plt. adj. Avram Marius!

Marți, 20 Octombrie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  Dreghiciu Ioan si Plt  adj  Avram Marius | imaginea 1 Cu lacrimi în ochi și multă emoție, joi, 15 octombrie a.c., în cadrul unui ceremonial festiv, doi pompieri de la ISU Alba au fost trecuți în rezervă cu drept la pensie.

Plutonier adjutant Dreghiciu Ioan de la Garda de Intervenție Sebeș și Plutonier adjutant Avram Marius de la Detașamentul Aiud și-au luat rămas bun de la colegii cu care au participat la sutele de intervenții, de-a lungul anilor de muncă în folosul comunității.

Aceștia au fost felicitați și au primit zeci de aplauze din partea tuturor colegilor, pentru profesionalismul și dedicarea cu care s-au implicat în salvarea semenilor lor. Reprezentanţii ISU Alba le urează să aibă parte de o pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.