Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Miu Ion-Mugurel!

Luni, 05 Octombrie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Miu Ion Mugurel | imaginea 1 Joi, 1 octombrie a.c., pompierii olteni i-au mulţumit pentru întreaga activitate colegului lor, Plutonier adjutant Miu Ion-Mugurel. După peste 26 de ani în slujba cetățenilor județului Olt, Plutonier adjutant Miu Ion-Mugurel a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Cariera militară și-a început-o în anul 1994, iar în cei peste 26 de ani de carieră și-a desfășurat activitatea numai în structurile de intervenție ale ISU Olt, participând la numeroase misiuni de salvare și protejare a vieții cetățenilor județului Olt.

Pentru efortul depus în slujba țării și a semenilor, reprezentanţii ISU Olt îi mulțumesc și îi doresc să se bucure de pensie un număr de ani cel puțin egal cu cei de activitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.