Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Atanasiu Adrian!

Sâmbătă, 03 Octombrie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Atanasiu Adrian | imaginea 1 Domnul Plutonier adjutant-șef Atanasiu Adrian este în prag de pensionare.

După mulțumirile și urările de bine de care a avut parte la sediul ISU Argeș, miercuri, 30 septembrie a.c., în ultima zi de serviciu, a venit rândul și colegilor de la Detașamentul de Pompieri Mioveni.

O familie unită, alături de care, timp de aproape 14 ani, a trecut peste rele și peste bune, salvând vieți și luptând cot la cot cu colegii în spații de urgență, pentru a readuce starea de normalitate.

Mari emoții, greu să schimbi ce faci din plăcere și cu tot sufletul, însă colegii vor ține seamă de ultimele cuvintele din discursul proaspătului pensionar: ,,Să dea Dumnezeu să ne vedem sănătoși!".

Reprezentanţii ISU Argeş îi mulțumesc pentru activitatea deosebită în echipă! De asemenea, îi doresc multă sănătate și să se bucure de o pensie lungă!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Atanasiu Adrian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.