Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Pancu Adrian-Octavian!

Sâmbătă, 03 Octombrie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Pancu Adrian Octavian | imaginea 1 Miercuri dimineaţa, 30 septembrie a.c., domnul Plutonier adjutant-șef PANCU Adrian-Octavian a ieșit din ultima tură de serviciu.

Adrian, după o vechime în serviciu de peste 25 de ani, își ia la revedere de la uniforma militară, de la familia pompierilor mureșeni, și începând cu data de 02 octombrie va trece în rezervă.

Având în vedere că, la fiecare eveniment organizat în afara serviciului, Adrian a sprijinit la prepararea bucatelor culinare, colegii lui vor râmîne cu un “gust” plăcut în amintirea lui.

Reprezentanţii ISU Mureş îi mulțumesc pentru tot sprijinul și camaraderia de care a dat dovadă şi îi doresc să aibă parte de multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.