Trei ani de activitate, în slujba cetățenilor

Vineri, 09 Octombrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Trei ani de activitate  in slujba cetatenilor | imaginea 1 Cu trei ani în urmă, în ziua de 06 octombrie 2017, în prezența și cu sprijinul oficialităților centrale, județene și locale, a fost operaționalizat Punctul de lucru al pompierilor militari teleormăneni din localitatea Drăgănești Vlașca.

Bilanțul intervențiilor salvatorilor din cadrul acestei structuri se prezintă la această dată cu peste 3000 de misiuni de acordare a primului ajutor calificat în diferite situații de urgență (accidente rutiere și probleme medicale care necesitau asistență medicală ori transportarea la spital) și cu un număr de aproximativ 500 de intervenții de stingere a unor incendii izbucnite în gospodăriile oamenilor, de vegetație uscată și miriște, salvări de animale, asigurare măsuri de prevenire a incendiilor, intervenții la inundații, fenomene meteorologice și altele.

În continuare, pompierii teleormăneni doresc să-i asigure pe toți cetățenii că vor continua cu aceeași dăruire la asigurarea unui climat de liniște și siguranță în zona de competență stabilită, prin acționarea în mod unitar și integrat pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.