Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Guia Adrian Marius!

Vineri, 20 Noiembrie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Guia Adrian Marius | imaginea 1 O zi deosebită pentru domnul Colonel Guia Adrian Marius, Inspector-Șef al I. S. U. Alba!

Luni, 16 noiembrie a.c., a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, acesta încheind o carieră militară începută acum 33 de ani. La finalul carierei a fost felicitat de către prefectul județului Alba, comandanții celorlalte Arme ale M. A. I., dar și de către întreg colectivul pompierilor militari.

Domnul Colonel a îndeplinit din octombrie 2018, până în prezent, funcția de Inspector-Șef al ISU Alba. Experiența anterioară include funcții de conducere, atât în segmentul operativ, cât și în cel preventiv.

Este absolvent al Liceului Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia (1991), al Institutului Militar de Infanterie şi Chimie "Nicolae Bălcescu" Sibiu (1995) și al mai multor cursuri post-universitare de master și de specializare în managementul situațiilor de urgență.

În perioada petrecută la comanda ISU Alba, a avut de gestionat unele dintre cele mai complexe misiuni: aniversarea Centenarului Marii Uniri, vizita Sanctității Sale Papa Francisc, incendii de amploare (fabrica Solina și Mănăstirea Râmeț), inundații (Răchită) și, nu în ultimul rând, situația de risc epidemiologic generată de noul coronavirus.

Pentru întreaga carieră dedicată în slujba cetățenilor și pentru exemplul de corectitudine și cinste pe care l-a insuflat, pompierii albaiulieni îi mulțumesc și îi doresc multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.