Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Melciu Nelu și Plt. adj. Popa Ion!

Marți, 10 Noiembrie 2020Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Melciu Nelu si Plt  adj  Popa Ion | imaginea 1 După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Melciu Nelu și Plutonier adjutant Popa Ion au ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului de Pompieri Galați, pompierii gălățeni s-au despărțit de doi dintre colegii lor de Arme, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie lungă şi liniștită alături de cei dragi.

Pompierii militari sunt acei bărbaţi puternici, curajoşi şi echilibraţi, care, de obicei, intervin acolo de unde oamenii obişnuiţi fug, dar tot oameni sunt şi pompierii, şi au un suflet mare şi sunt sensibili, după toate câte au văzut în lunga lor experinţă de viaţă, dar nu prea vor să lase să se vadă asta. Mai puţin în astfel de momente, cum ar fi cel al ieşirii la pensie, când toţi colegii te aplaudă şi-ţi urează să te bucuri de pensie lungă... Da! Emoţie în stare pură!

Inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Eremia Grigorescu” al județului Galați, Colonelul Toma Ion, împreună cu reprezentanți din comanda inspectoratului, i-a felicitat pe cei doi pompieri militari, le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității şi le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu” al județului Galați le doresc celor mai tineri pensionari ai lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă şi să se bucure de succes în tot ceea ce vor întreprinde şi de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.