Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Boncuțiu Marin!

Joi, 05 Noiembrie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Boncutiu Marin | imaginea 1 Plutonier adjutant-șef Boncuțiu Marin, de la Stația de Pompieri Cîmpeni, și-a încheiat activitatea în calitate de cadru militar al ISU Alba, fiind trecut în rezervă cu drept la pensie. Cuprins de emoție și cu lacrimi în ochi, acesta și-a luat rămas bun de la colegii alături de care a participat la sutele de intervenții de-a lungul carierei.

Domnul Plutonier adjutant-șef în rezervă a fost felicitat de către întregul colectiv pentru modul în care a activat în toți acești ani și pentru devotamentul și profesionalismul de care a dat dovadă. Colegii îi doresc multă sănătate, o pensie cât mai lungă și îi reamintesc ca rămâne parte activă din marea familie a pompierilor!

Iar fiindcă un capitol încheiat este întotdeauna precedat de un nou început, începând de luni, 2 noiembrie a.c., 12 noi colegi s-au prezentat în prima zi de serviciu în cadrul ISU Alba, ca urmare a selecției pentru ocuparea posturilor temporare desfășurată în lunile precedente. Reprezentanţii ISU Alba îi felicită și le doresc mult succes în activitatea profesională pe care o vor desfășura!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.