Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ioan Telcean!

Vineri, 20 Noiembrie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ioan Telcean | imaginea 1 O altfel de poveste despre un salvator altfel, unul mai special…Despre Ceani s-a mai scris şi s-a mai povestit, nu atât de frumos ca și el, pentru că are un talent deosebit și la povestit, pe lângă alte multe talente.

La început a fost parașutist și se pare că sufletul lui a rămas acolo la Lună, dar, fiind un rebel, a refuzat să rămănă și el acolo și s-a întors acasă. Nu s-a regăsit în civilie și a devenit salvator. Iar lui chiar i se potrivește sintagma de salvator.

Mai bine de 15 ani, a condus echipajul descarcerare al Detașamentului de Pompieri Arad. 15 ani în care a salvat zeci de vieți și a dus la îndeplinire sute de misiuni. De fapt Ceani a fost “universal”, a fost și la incendii și la inundații și a încheiat în forță, pe SMURD.

Pentru că a fost “altfel”, a predat casca începând cu data de 10 noiembrie a.c., nu din 01 sau din 15 ale lunii, cum ar fi făcut oricine și, tot pentru că a fost “altfel”, nu a vrut nicio “ceremonie de pensionare”, a trecut în rezervă și gata.

Plt. adj.-șef Ioan Telcean, colegii de la ISU Arad îți doresc sănătate și pensie lungă. Ei ştiu că sub masca ta de dur ai un suflet mare, că ai iubit pompierii mai mult decât orice și mai știu că un ceremonial de pensionare te-ar fi făcut să plângi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.