Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Oțet Costel Florinel!

Marți, 17 Noiembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Otet Costel Florinel | imaginea 1 Un nou început! Plutonierul adjutant-șef Oțet Costel Florinel, din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare, a pășit într-o nouă etapă a vieții - pensionarea, după ce timp de 26 de ani a ales să fie în slujba semenilor.

“Nea Florin”, cum îi spun camarazii, și-a desfășurat cea mai mare parte a activității îndeplinind funcția de comandant de echipaj în cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare. A fost tot timpul în “linia întâi”, punând viața și bunurile cetățenilor pe primul plan, fiind un exemplu pentru echipaj, un îndrumător pentru tinerii pompieri și un salvator pentru cei cărora le-a venit în ajutor pe timpul sutelor de intervenții la care a participat.

Odată cu trecerea în rezervă, subunitatea a pierdut un profesionist, un mentor, un om de nădejde pe care te puteai baza în orice situație, indiferent de tipul misiunii.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc ani mulți, plin de bucurii și sunt siguri că nostalgia clipelor petrecute în sprijinul cetățenilor îi va da forța să treacă peste orice obstacol, având satisfacția că, POMPIER fiind, de vocație SALVATOR, și-a desfășurat întreaga carieră sub deviza “Curaj și Devotament”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.