Pensionări la ISU Mureş

Joi, 05 Noiembrie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensionari la ISU Mures | imaginea 1 Luni, 2 noiembrie a.c., trei colegi din marea familie a pompierilor mureșeni și-au luat revedere.

Plutonierul adjutant Vraciu Ioan din cadrul Secției de Pompieri Târnăveni, respectiv Plutonierul adjutant-șef Soos Anton și Plutonierul adjutant-șef Iordache Petru din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu și-au desfășurat ultima tură de serviciu împreună cu a doua familie a lor, cea a salvatorilor.

Această zi a fost cu o puternică încărcătură emoțională pentru tura de serviciu. Au depănat amintiri, petrecând momentul împreună în cinstea celor care le-au fost umăr de sprijin în tot acest timp, la bine și la greu. Acest drum s-a încheiat pentru ei, dar începe un altul. Reprezentanţii ISU Mureş le urează pensie lungă și ușoară!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.