Pensionări la ISU Tulcea

Joi, 05 Noiembrie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pensionari la ISU Tulcea | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început!

În data de 02 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, într-un cadru festiv restrâns, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, cu drept de pensie a colegilor: Maistru militar principal (r) Borțun Marinel de la Secția de Pompieri Măcin și Plutonier adjutant-șef (r) Sandu Tudor, șef gardă intervenție-stingere la Stația de Pompieri Babadag.

La final de carieră, în semn de recunoaștere a calităților profesionale și umane, de apreciere a devotamentului, loialității și responsabilității dovedite în întreaga activitate desfășurată, Inspectorul- șef, colonel Petrov Daniel, le-a înmânat plachete și diplome de onoare.

Cu gândul că încheierea anumitor etape în viaţă reprezintă viitoare oportunităţi, reprezentanţii ISU Tulcea le doresc sănătate deplină, fericire alături de cei dragi, să se bucure de pensie cât mai mulţi ani şi le adresează felicitări pentru întreaga activitate!

Pensionari la ISU Tulcea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.