Pensionări şi avansări în grad la ISU Mehedinţi

Luni, 30 Noiembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensionari si avansari in grad la ISU Mehedinti | imaginea 1 Premergător Zilei Naționale a României - 1 Decembrie, șapte dintre pompierii mehedinţeni au trăit sentimente înălțătoare, în cadrul unui ceremonial militar desfășurat la sediul ISU Mehedinți.

Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a misiunilor încredințate, cinci dintre ei fiind avansați în gradul militar următor, înainte de termen. Pentru doi dintre ei, momentul a fost unul plin de încărcătură emoțională.

În aplauzele colegilor, au primit aprecierile conducerii unității pentru activitatea depusă timp de 26 de ani, respectiv 25 de ani, în sprijinul comunității. Au fost rememorate momentele frumoase petrecute de-a lungul carierei militare, umbrite de regretul că, în unele situații, în ciuda eforturilor supraomenești depuse de salvatori, unele persoane au pierdut lupta pentru viață.

Cu sentimentul datoriei îndeplinite, Plutonierul adjutant Matei Boșog și Plutonierul adjutant Traian Simion au trecut în rezervă cu drept la pensie. Astfel, inspectoratul a pierdut doi profesioniști, doi oameni valoroși, care au format, la rândul lor, alți oameni, Plt. adj. Simion Traian asigurând o perioadă îndelungată de timp, comanda subunității Strehaia.

Pentru faptele deosebite și îndeplinirea exemplară a misiunilor încredințate, comandantul Detașamentului Orșova, Căpitan Nistor Mirel, și locțiitorul comandantului Detașamentului Drobeta Turnu Severin, Căpitan Iscru Flavius, au fost avansați în gradul de maior, maiștri militari Teslaru Adrian și Burtea Cristian, în gradul de maistru militar clasa I, respectiv maistru militar clasa a II-a, iar Plutonierul major Popa Gabriel a primit gradul de plutonier adjutant.

Comanda inspectoratului i-a felicitat pe toți și i-a asigurat de întreaga susținere. La trecerea în rezervă, se adresează mulțumiri colegilor pentru implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare și li se doreşte pensie îndelungată! Reprezentanţii ISU Mehedinţi le transmit colegilor recompensaţi întreaga lor considerație, însoțită de tradiționala urare "La mai mare"!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.