Avansări în grad şi distincţii de Ziua României

Vineri, 04 Decembrie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Avansari in grad si distinctii de Ziua Romaniei | imaginea 1 Ziua de 1 Decembrie - Ziua Națională a României a fost sărbătorită de pompierii brașoveni!

În cadrul unei ceremonii desfășurate pe platoul unității, 7 cadre militare care s-au remarcat în exercitarea misiunilor au fost avansate în gradul următor înaintea expirării stagiului minim. Cu aceeași ocazie, pentru evidențierea în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate, s-a conferit distincția de serviciu - insigna simbol următorilor subofițeri:

  • Plutonier adjutant CLIPA Marius-Florin;
  • Plutonier major ANTONOVICI Dragoș;
  • Plutonier major STROIE Adrian;
  • Plutonier major CONSTANTIN Ionuț-Răzvan.

S-a participat cu un pluton la ceremonialul militar și religios desfășurat, în Piața Unirii din municipiul Brașov, în condiții de siguranță și cu respectarea tuturor reglementărilor și recomandărilor aflate în vigoare în contextul pandemiei.

Felicitări colegilor avansați! Felicitări colegilor care au primit distincții! La mulți ani tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.