Avansări şi distincţii la ISU Tulcea

Luni, 07 Decembrie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Avansari si distinctii la ISU Tulcea | imaginea 1 Joi, 3 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc un ceremonial restrâns, adaptat contextului actual, cu ocazia avansării în gradul următor a patru pompieri tulceni.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor specifice de activitate au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen, un ofițer și trei subofițeri astfel:

  • În gradul de Colonel - Locotenent-colonel HARITONOV Dumitru;
  • În gradul de Plutonier adjutant - Plutonier major AVRAMOV Ivan;
  • În gradul de Plutonier adjutant - Plutonier major DURBALĂ Ionuț-Florian;
  • În gradul de Plutonier adjutant - Plutonier major DOBRE Ionuț-Ștefan.

De asemenea, Plutonierul adjutant-șef VDOVICENCU George Daniel a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, oferită în semn de înaltă apreciere pentru activitatea desfășurată, din partea domnului Ministru al Afacerilor Interne - Ion Marcel Vela. George este cel care, în data de 12 noiembrie a.c., a salvat pe timpul unei intervenții un bebeluș (fetiță) de numai 28 de zile.

Reprezentanţii ISU Tulcea îi felicită și le urează mult succes în carieră!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.