Emblema de Onoare pentru un brav pompier constănţean - Plt. adj. Pascaru Romulus

Luni, 07 Decembrie 2020Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Emblema de Onoare pentru un brav pompier constantean   Plt  adj  Pascaru Romulus | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru merite deosebite, câțiva pompieri români au primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, oferită în semn de înaltă apreciere din partea domnului Ministru al Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

Printre aceștia se numără un pompier constănțean, ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai.

Este vorba de Plutonier adjutant Pascaru Romulus, din ziua de miercuri, 2 decembrie a.c., pentru ca a fost avansat înainte de termen, care de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerări, incendii sau acordarea primului ajutor medical, făcând parte și din echipajul paramedical SMURD.

Romică, asa cum îi spun colegii, nu este doar pompier-paramedic. În timpul liber el este pictor, poet, compozitor și sculptor. Reprezentanţii ISU Constanţa sunt mândri de colegul lor și îi mulțumesc pentru exemplul de pompier salvator și pe lângă toate acestea… şi artist.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.