Înaintări în grad și treceri în rezervă la ISU ”Basarab I” Dâmbovița

Vineri, 04 Decembrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Inaintari in grad si treceri in rezerva la ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 În dimineața zilei de miercuri, 2 decembrie a.c., la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc o festivitate care a marcat două momente emoționante pentru pompierii dâmbovițeni.

Primul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României, a cadrelor militare (un ofițer și 7 subofițeri) care s-au evidențiat, prin rezultate foarte bune, în activitatea desfășurată.

Al doilea și cel mai emoționant moment a fost trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: Plutonier adjutant-șef GĂLIE Claudiu Mihail de la Garda de Intervenție Voinești, Plutonier adjutant-șef GHEORGHE Gheorghe de la Detașamentul de Pompieri Găești și Plutonier adjutant-șef STATE Stelian de la Garda de Intervenție Vișina.

Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al Inspectorului-șef le-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.

Acum, la finalul carierei lor, colegii lor își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi. Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.