O echipă. Un steag. Un ideal.

Vineri, 04 Decembrie 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

O echipa  Un steag  Un ideal | imaginea 1 Pentru cinstirea acestui moment de înaltă însemnătate pentru fiecare român, de 1 Decembrie, pompieri militari din cadrul ISU Suceava, împreună cu echipa Salvamont Vatra Dornei, au arborat drapelul tricolor pe cele patru vârfuri montane din Țara Dornelor...un traseu dificil, chiar și pentru profesioniști.

Ce i-a determinat să facă acest lucru? Dragostea față de țară și recunoștința pentru colegii lor, plecați prea devreme...

Înfruntând vremea aprigă, în memoria colegilor lor, Plutonier major Sorin Pandelea și a salvamontistei Nathy Josse, care și-au pierdut viața în urma unei avalanșe, în anul 2017, salvatorii suceveni au demonstrat încă o dată că o echipă unită poate înfrunta orice obstacol.

Suntem mândri de voi! Trăiască România!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.