Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Tompea Daniel-Fănel!

Vineri, 25 Decembrie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Tompea Daniel Fanel | imaginea 1 Vine momentul în viață când decizi să treci în altă etapă, dar rămâne satisfacția reușitelor, alături de colectivul din care ai făcut parte!

Pentru colegul și prietenul pompierilor harghiteni, Colonel Tompea Daniel-Fănel, șeful Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, ziua de 23 decembrie a.c. va fi marcată în calendarul personal drept ultima zi de activitate din cei peste 30 de ani de carieră militară. Într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia emoționantă de trecere în rezervă cu drept la pensie a pompierului harghitean, acesta fiind felicitat de comanda Inspectoratului.

Acum, la finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Harghita îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității. Amprenta lăsată în urma activității va fi resimțită mult timp de acum încolo, mai ales pentru modul în care a contribuit la modernizarea unității!

Cu prilejul pensionării, coelgii îi transmit multă sănătate, zile liniștite, bucurii și împliniri alături de familie și prieteni, dar și o pensie lungă! Felicitări pentru o carieră deosebită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.