Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Ungureanu Florea!

Marți, 22 Decembrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Ungureanu Florea | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început! Felicitări pentru o carieră deosebită!

Vineri, 18 decembrie a.c., la sediul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă cu drept la pensie a Plutonierului adjutant Ungureanu Florea, Șef Gardă Intervenție - Stingere, după o activitate de peste 30 de ani în slujba cetățenilor.

Pe timpul activității sale, salvatorul s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în menținerea în stare de operativitate a autospecialelor și echipamentelor de intervenție, precum și pe timpul misiunilor încredințate, pe care le-a dus la bun sfârșit de fiecare dată, cu multe vieți și bunuri materiale salvate.

Acum, la finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Teleorman îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni. Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.