Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Cotleanu Ionel!

Joi, 17 Decembrie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Cotleanu Ionel | imaginea 1 Miercuri, 16 decembrie a.c., la Garda de Intevenţie Nr.1 Călăraşi, pompierul Ninel Cotleanu a ieșit la pensie în aplauzele colegilor. După aproape 27 de ani în slujba comunităţii şi foarte multe misiuni la care a participat, „Nini” se retrage pentru a se odihni.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-şef Cotleanu Ionel a ieșit la pensie, fiind felicitat de toţi colegii săi de la Garda de Intervenţie Nr.1 Călăraşi şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant-şef Cotleanu Ionel – comandant de echipaj şi conducător de autospeciale, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Cotleanu Ionel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.