Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Șerban Adrian!

Marți, 22 Decembrie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Serban Adrian | imaginea 1 Peste 25 de ani în sprijinul cetățenilor! Plutonierul adjutant-șef Șerban Adrian a ales să se pensioneze, după ce, timp de peste 25 de ani, și-a pus priceperea în slujba cetățenilor.

În ultimii aproape 12 ani, acesta a ocupat funcția de Șef Gardă Intervenție Stingere în cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare, fiind mereu în linia întâi. La numeroasele intervenții la care a participat, a avut dificila misiune de a găsi soluțiile salvatoare în cel mai scurt timp, pe care a reușit să-l valorifice în folosul cetățenilor. Astfel, deciziile sale au fost definitorii pentru reușita misiunilor încredințate.

Având o inimă mare, “nea Adi”, cum îi spun colegii, a fost un sprijin pentru cei aflați la nevoie și un om de toată isprava pentru camarazi. Cu sentimentul datoriei îndeplinite, la peste 25 de ani în slujba cetățenilor, Plt. adj.-șef Șerban Adrian pleacă la pensie împlinit. Este mândru că fiul său a ales să-i calce pe urme, devenind la rândul său salvator.

Acum a venit momentul ca acesta să-și aloce suficient timp pentru a se bucura de toate frumusețile vieții. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc pensie îndelungată, sănătate și zile senine!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Serban Adrian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.