Zi festivă pentru pompierii cărășeni

Luni, 07 Decembrie 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Zi festiva pentru pompierii caraseni | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Naționale a Romăniei, miercuri, 02 decembrie a.c., în prezența Inspectorului-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic,, al județului Caraș-Severin, domnul Locotenent-colonel Cozariuc George, avându-l ca invitat din partea Guvernului pe domnul Cristian Gâfu, prefect al județului Caraș-Severin, la sediul inspectoratului a avut loc un ceremonial militar.

Cu această ocazie au fost avansați în gradul următor, înainte de împlinirea stagiului minim în grad, un ofițer și 6 subofițeri care s-au remarcat și au obținut rezultate foarte bune in activitatea desfășurată.

Totodată, unui subofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, pentru acţiunea de salvare în timpul liber, a unei familii aflate în pericol ca urmare a producerii unui accident rutier, i-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin le doresc în continuare o carieră militară frumoasă, cu multe realizări și satisfacții!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.