Emoții în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria

Vineri, 15 Ianuarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Emotii in cadrul Detasamentului de Pompieri Alexandria | imaginea 1 Momentul retragerii din activitate a pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Trei salvatori, Plutonier adjutant-șef Popa Florin, Plutonier adjutant-șef Ungureanu Cristian și Plutonier adjutant-șef Nițulescu Marin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, lăsând în urmă rodul muncii de o viață în serviciul Patriei.

Pentru ei, rămân în urmă ani mulți, cu riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești. Colegii le mulțumesc pentru sprijinul necondiționat și le doresc să fie sănătoși în noua etapă din viața lor.

Reprezentanţii ISU Teleorman le urează să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, o pensie lungă și pe măsura întregii cariere militare, în sprijinul comunității!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.