Momente emoționante la sediul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Momente emotionante la sediul Detasamentului 1 de Pompieri Brasov | imaginea 1 Vine un moment în viața oricărui militar când toate sacrificiile și obligațiile ce derivă din acest statut se opresc brusc și vine trecerea în rezervă.

Pentru Plutonier adjutant-șef (r) BECSEK Pal-Adam, Șef GIS la Detașamentul 1 de Pompieri Brașov, acest moment a venit după 26 de ani de serviciu neîncetat în slujba oamenilor și a țării. Poli, așa cum toți îi spuneau, are în spate o carieră militară deosebită, fiind un camarad și comandant extraordinar.

Cu o voce calmă și liniștitoare, a avut un răspuns și un sfat pentru fiecare dinre colegii săi. A demonstrat stăpânire de sine și pricepere în grelele misiuni la care a participat de-a lungul carierei. A fost primul comandant al Pichetului de Pompieri Poiana Brașov. A coordonat peste o mie de intervenții de salvare.

În anul 2015, a primit titlul de “PRO URBE - Erou al comunității județului Brașov”, decernat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov pentru activitățile desfășurate pentru menținerea siguranței cetățenilor și pentru dăruirea față de cetățeni.

În anul 2020, pentru evidențierea în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate, i s-a conferit de către Inspectorul General al I.G.S.U. “Insigna simbol a I.G.S.U.”.

Plutonier adjutant-șef (r) OLĂIANOȘ Ștefan, Conducător auto (autospeciale), trece în rezervă după ce 14 ani a acționat alături de camarazii săi pentru siguranța brașovenilor.

Plutonier adjutant (r) CÎRSTEA Călin, Conducător auto (autospeciale), trece în rezervă după o activitate de peste 14 ani în rândurile salvatorilor.

Reprezentanţii ISU Braşov le mulțumesc tuturor, le doresc sănătate, pensie lungă și o viață liniștită și împlinită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.