Pensie lungă şi sănătate! Respect, Maistru militar principal Leonte Marius Ion!

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Maistru militar principal Leonte Marius Ion | imaginea 1 Luni, 4 ianuarie a.c., la sediul inspectoratului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a unui coleg care, timp de aproape trei decenii, a făcut parte din familia pompierilor dâmbovițeni.

Este vorba despre maistrul militar principal LEONTE Marius Ion, care din iunie 1991 și până în prezent și-a desfășurat activitatea în cadrul Serviciului Logistic al ISU ”Basarab I” Dâmbovița.

Cu ocazia pensionării, cadrului militar i s-a conferit o diplomă de apreciere, în semn de mulțumire pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care a dat dovadă în întreaga activitate profesională desfășurată în cadrul instituției.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa îi urează felicitări pentru întreaga carieră şi o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.