Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Bradea Dorin Aurel!

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Bradea Dorin Aurel | imaginea 1 Ceremonial militar de trecere în rezervă! Plutonierul adjutant-șef Bradea Dorin Aurel, după o vechime în serviciu de peste 26 de ani, a fost trecut în rezervă cu drept la pensie, în cadrul unui ceremonial militar, într-un cadru restrâns, marţi, 5 ianuarie a.c.

Acesta a primit un ultim onor din partea colegilor de la Detașamentul de Pompieri Aiud și a fost felicitat pentru dedicarea, devotamentul, profesionalismul și implicarea activă de care a dat dovadă pe tot parcursul carierei sale de pompier militar.

Din această zi, începe o nouă etapă în viața fostului pompier, iar, cu acest prilej, reprezentanţii ISU Alba îi transmit zile liniștite, multă sănătate și îi doresc să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.