Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Vasile Luca şi Mihail Ferencz!

Vineri, 15 Ianuarie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Vasile Luca si Mihail Ferencz | imaginea 1 Că sunt iubiți de foștii colegi este lesne de înțeles! Salvatori de aleasă omenie, Plutonierii adjutant-șef Vasile Luca și Mihail Ferencz au avut ultimele ture de serviciu alături de pompierii năsăudeni.

Pentru cei mai tineri, modele de urmat, cei doi și-au lăsat puternic amprenta asupra gărzilor de intervenție unde au activat. După mai bine de treizeci de ani de activitate, trec într-o nouă etapa a vieții, dar cu siguranţă, instinctul de pompier-salvator nu îi va părăsi niciodată și cetăţenii se vor putea baza pe ei în continuare!

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud le adresează gânduri bune și sănătate multă stimaților camarazi, exprimându-şi onoarea de a fi luptat împreună!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.