Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Toader Săndel!

Vineri, 22 Ianuarie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Toader Sandel | imaginea 1 După 29 de ani în serviciul militar, Plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor, luni, 18 ianuarie a.c.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, dar și al Protecției civile, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către comanda unității și de colegii săi din cadrul Reședinței Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din curtea Inspectoratului, pompierii militari s-au despărțit de unul dintre colegii lor, Plutonier adjutant Toader Săndel – Subofițer secretariat principal, care, după o lungă activitate depusă în slujba Armei, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-Șef al I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Toader Săndel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.