Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Belu Petre!

Vineri, 15 Ianuarie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Belu Petre | imaginea 1 Cu pălărie și baston, aproape că nici nu l-au recunoscut pe Plutonier adjutant-șef Belu Petre, șeful Gărzii de Intervenție-Stingere Nr. 1 din cadrul Detașamentului Giurgiu, de joi, 14 ianuarie a.c., pensionar.

În ultima sa tură de serviciu a fost înconjurat de colegi și aplaudat pentru întreaga activitate. Privind în urmă, cei peste 28 de ani de carieră militară au trecut destul de repede și au fost presărați cu împliniri, vieți salvate, sacrificii și lecții învățate.

Un profesionist pe care întotdeauna colegii s-au putut baza, un mentor, un om cu experiență și înțelepciune, care a știut cum să coordoneze, cu succes, fiecare misiune. Reprezentanţii ISU Giurgiu îi sunt recunoscători pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de această nouă etapă din viața sa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.