Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Dragne Dragoș!

Vineri, 29 Ianuarie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Dragne Dragos | imaginea 1 Toți pentru unul și unul pentru toți! Este și va fi mereu deviza pompierilor, chiar dacă, la un moment dat, drumurile li se despart și trebuie să predea ștafeta.

Luni, 25 ianuarie a.c., Plutonier adjutant-șef Dragne Dragoș, șeful Gărzii de Intervenție Nr. 1, din cadrul Detașamentului Giurgiu, a ieşit la pensie.

Atunci când spun că omul sfințește locul, iar prin puterea exemplului pot fi obținute cele mai bune rezultate, colegii se gândesc la el.

Cu siguranță nu a numărat intervențiile la care participat în cei 29 de ani de carieră, dar are sentimentul muncii împlinite și lasă în urma sa un colectiv unit și foarte bine pregătit.

Curajos, devotat profesiei și echilibrat în deciziile luate, Plt. adj.-șef Dragne Dragoș a fost un mentor pentru noua generație de pompieri. Pentru toate acestea, reprezentanţii ISU Giurgiu îi mulțumesc!

Și, nu în ultimul rând, îi doresc să rămână cu sufletul aproape de foştii colegi, să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.