Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Frîncu Nelu!

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Frincu Nelu | imaginea 1 Joi, 7 ianuarie a.c., Plutonier adjutant-șef Frîncu Nelu, comandant de echipaj și conducător de autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, a ieşit la pensie. În cei peste 27 de ani de activitate, a trăit momente pe care nu le va putea uita niciodată, dând dovadă de curaj, devotament și credință în semnul Armei Pompierilor.

A avut grijă ca echipajele să ajungă rapid și în siguranță la fiecare apel, iar multe dintre misiuni au fost o luptă contra-timp din care a ieșit mereu învingător. La final de carieră, colegii îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de binemeritata pensie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.