Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Nicoară Călin!

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nicoara Calin | imaginea 1 “Vă mulţumesc mult pentru urări! Pompierii au fost pentru mine a doua familie, am muncit împreună, am mâncat împreună, am fost în misiuni împreună, am fost la bine şi la rău împreună, timp de 14 ani.

Sincer, o să-mi fie dor de cafeaua de dupå schimbare! Încă o dată, vreau să vă mulţumesc că aţi fost alături de mine când am avut probleme! Dumnezeu să vă ocrotească în toate misiunile!”

Acestea au fost cuvintele fostului coleg, Plutonier adjutant-şef Nicoară Călin, la ieșirea din ultima tură de serviciu, un adevărat pompier, care a luptat nu doar la intervenții, ci a ieșit învingător și dintr-o luptă cu viața. Colegii îi doresc pensie lungă și multă sănătate!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nicoara Calin | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.