Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef (r) Badea Marian!

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef  r  Badea Marian | imaginea 1 27 de ani de activitate în slujba oamenilor! Într-o atmosferă încărcată de emoție și alături de camarazii cu care a trăit o viață și cu care a participat la sute de intervenții, Plutonier adjutant-șef (r) BADEA Marian, Șef GIS la Secția de Pompieri Zărnești, și-a încheiat ultima tură de serviciu. Cu vocea gâtuită de emoție le-a mulțumit colegilor și le-a urat misiuni ușoare.

Marian este pompier cu state vechi, cu o vastă experiență, cu sute de intervenții la activ și multe vieți salvate.

Pe lângă activitatea de intervenție, a avut rezultate deosebite la competițiile sportive la care a participat. Astfel, a fost de trei ori campion național la Concursurile Profesionale ale Pompierilor. La Campionatul Balcanic al Pompierilor Profesioniști, organizat la Salonic, Grecia, în 2001, a devenit primul campion balcanic din România la individual și cu echipa.

A participat cu lotul reprezentativ al I.G.S.U. la Campionatul Mondial al Pompierilor Profesioniști, organizat la Moscova, Rusia, în 2002. A participat cu lotul reprezentativ al I.G.S.U. la Campionatul Balcanic al Pompierilor Profesioniști, organizat la Plovdiv, Bulgaria, în 2003, unde a obținut locul II pe echipe.

A participat cu lotul reprezentativ al I.G.S.U. la Campionatul Balcanic al Pompierilor Profesioniști, organizat la Kokaeli, Turcia, în 2005, unde a obținut locul II cu echipa. A fost campion național la fotbal cu lotul reprezentativ al ISU Brașov. În anul 2017 a făcut parte din delegația inspectoratului aflată în vizită de lucru la pompierii germani și a fost decorat de Ministrul de Interne al Germaniei.

Reprezentanţii ISU Braşov îi mulțumesc pentru întreaga activitate, pentru efortul și sacrificiile făcute pentru binele oamenilor şi îi doresc sănătate, bucurii și PENSIE LUNGĂ!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.